Egot

[45:23] Har ni lagt märke till den vars gud är hans ego? Följaktligen sänder GUD honom vilse, trots hans kunskap, beslöjar hans hörsel och hans sinne, och placerar ett hölje över hans ögon. Vem kan sedan vägleda honom, efter ett sådant beslut av GUD? Ska ni då inte ta er i akt? Detta gäller för oss alla syskon! Döda ens EGO, det är vårt huvudmål för och bli total underkastade till Gud. Egot är den som alltid vill ha rätt även om den har fel Egot är den som vill göra sig själv nöjd Egot är den som tänker bara på sig själv Egot är den som inte tål kritik Egot är den som vill få en och begå ondska Egot är den som vill se sig själv vara bättre än andra Satan den förkastade blev utkastad från himlen på grund av hans ego, satan ansåg sig vara bättre än människan, Idag ser vi överallt där folk anser sig vara bättre än andra med skitsnack, ser ner på varandra, rasism, etc. Låt aldrig ditt EGO vara i vägen för och komma närmare Gud.
Anonym

All ära till Gud för sådana tjänare som du. Må Gud vägleda alla som strävar på den raka vägen och förlåtande våra synder.

Svar: Man tackar ödmjukt för dina fina ord, min syskon vem du än är, all ära till Gud för en fin tjänare som du! Inshallah må Gud acceptera din fina bön, och frid vare med dig
Sandra Salgado