Älska Gud 2

I Guds namn den Barmhärtigaste den Nådigaste

Vi vittnar om att det finns ingen annan gud än Gud

Att älska Gud mer än allt annat är det bästa för oss någonsin. Vad gör man när man älskar Gud mer än allt annat? Med den kärleken till Gud kommer det bara lycka från Gud, och för det kommer det vi troende älskar verkligen och det är Hans nåd och Hans kärlek över oss. Inom förhållanden tex. vem ska man älska mest? Det är Gud som man ska älska mest och fokusera sig på först och främst, med det kommer Gud, om Gud vill bevilja det blir det bästa förhållanden någonsin, samma sak med allt annat. Som med jobb och så vidare. Man vill ha ett bra jobb, älska Gud mest. Du vill ha rikedom, älska Gud mest, du vill ha lycka, älska Gud mest.
När man vaknar en morgon allt känns bara tungt, tänk direkt på din kärlek till Gud främst och tänk efter vad gör Honom som mest nöjd och följ efter det, och med det kommer ens tunga dag som det känns, kommer att försvinna med Guds hjälp.
När vi syndar också, va inte hård mot dig själv då heller. Utan fokusera på din kärlek till Gud och visa för Gud att man verkligen ångrar sig genom att följa det vad Gud älskar. Med det så underbar som Gud är kommer Han inte bara förlåta oss utan ge oss mer belöning för det, prisad vare Gud, Han är så Allsmäktig! Med ens kärlek till Gud kommer bara gå framåt som en person, din riktiga person inom dig själv, du kommer bara att växa och bli starkare, bättre som person med Guds hjälp.
Att älska Gud mer än allt annat är verkligen det bästa för oss människor.

Må Guds ljus vara över er alla och frid vare med er <3